Потужний смартфон POCO X6 Pro обвалився в ціні до рекордно низького рівня

Розпродаж на AliExpress – чудова можливість придбати те, що давно хотіли, але відкладали на потім. Наприклад, зараз за зниженою ціною доступний цьогорічний смартфон POCO X6 Pro. У нього якісний AMOLED-екран, продуктивний процесор та акумулятор із підтримкою швидкої зарядки. А коштує пристрій зараз менше 10000 гривень.

POCO X6 Pro оснащується 6,67-дюймовим AMOLED-екраном з роздільною здатністю 1,5K та частотою оновлення 120 Гц, що робить все анімації плавними. Завдяки наявності стереодинаміків з підтримкою Dolby Atmos, на смартфоні в рази приємніше дивитися відео та грати.

Процесор MediaTek Dimensity 8300 Ultra у парі з 12 ГБ оперативної пам’яті без проблем справляється із запуском усіх сучасних ігор, не кажучи вже про простіші завдання. Вбудований накопичувач об’ємом від 256 ГБ вміщує безліч програм, ігор, фотографій, відео та музики.

Основна камера з роздільною здатністю 64 мегапікселя і оптичною стабілізацією дозволяє робити чіткі фотографії, в тому числі при нестачі світла, і знімати плавні відео.

Акумулятора ємністю 5000 мАч вистачає до 19 годин відтворення відео, а підтримка швидкого заряджання потужністю 67 Вт дозволяє повністю заповнити енергію за 45 хвилин. До 29 серпня в рамках розпродажу на AliExpress POCO X6 Pro можна придбати за 9500 гривень. Вказана ціна дійсна на дату публікації, кількість пристроїв обмежена.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.