Нова функція Google Photos дозволяє “скасовувати” людей у ​​фотогалереї

Програма Google Фото тепер вміє не тільки пам’ятати всіх людей, які потрапили в об’єктив камери, а й забувати їх. Видаляти знімки для цього не доведеться: достатньо скористатися новим пунктом налаштувань, щоб скоротити присутність небажаних осіб у галереї або зовсім «скасувати» їх.

Як зазначає на сторінці техпідтримки програми сама Google, нововведення дозволить «скасувати» конкретну людину в галереї «Спогади». Зробити це можна за допомогою опцій “Показати менше” або “Заблокувати обличчя”. Перший варіант повністю вилучить людину з добірки, а другий припинить показ портретних фото, при цьому людина все ще відображатиметься на групових знімках.

Вибрати відповідний сценарій можна в налаштуваннях програми (“Спогади” – “Приховати людей і свійських тварин”). Компанія зазначає, що функція поки що працює не ідеально — щоб підвищити її ефективність, можна додатково заблокувати показ знімків, зроблених у певний день або період (пункт налаштувань «Приховати дати»). Нововведення вже доступне більшості користувачів сервісу в різних регіонах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.