Xiaomi анонсувала 75-дюймовий телевізор mini-LED із частотою 144 Гц

Xiaomi розмістила на своєму міжнародному сайті опис TV S Mini LED 75 (2025), натякнувши на старт продажів моделі на глобальному ринку. Майбутня новинка отримала 75-дюймовий дисплей на квантових точках з підсвічуванням mini-LED, а також підтримує різні технології для покращення ігрового досвіду та перегляду потокового відео.

ТБ отримає матрицю з 512 зонами локального затемнення та охопленням 94% колірного стандарту DCI-P3. Пікова яскравість підсвічування становитиме 1200 нит, частота оновлення – 144 Гц (до 240 Гц в ігровому режимі). Крім того, заявлені підтримка AMD FreeSync Premium та час відгуку 4 мс.

Новинка підтримує технології MEMC, Dolby Vision IQ та Dolby Atmos, а також режим Filmmaker Mode та контент у форматі IMAX Enhanced. Апаратна платформа ТБ включає чотириядерний процесор (Cortex-A73), 3 ГБ оперативної пам’яті та накопичувач на 32 ГБ.

Набір інтерфейсів включає два порти HDMI 2.1 та модуль Wi-Fi 6 з функцією Chromecast для бездротової трансляції контенту зі смартфона. Крім того, телевізор підтримує керування пристроями розумного будинку за допомогою Google Асистента.

Ціна і дата початку продажів Xiaomi TV S Mini LED 75 (2025) наразі не оголошені.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.