Вийшла глобальна версія Xiaomi Smart Band 9: скільки вона коштує

Через місяць після анонсу у Китаї Xiaomi представила фітнес-трекер Smart Band 9 на міжнародному ринку. Компанія підтвердила всі доступні варіанти забарвлення гаджета і назвала його офіційну роздрібну ціну.

Новинка надійшла у продаж у Європі за ціною €39,99. Це базова версія розумного браслета без чіпа NFC. Від китайської моделі її відрізняє лише підтримка більшої кількості мов інтерфейсу, технічні характеристики не змінилися. Гаджет оснащений 1,62-дюймовим AMOLED-дисплеєм з піковою яскравістю 1200 нит, який можна кастомізувати за допомогою віртуальних циферблатів (понад 200 варіантів).

Фітнес-трекер вміє вимірювати частоту пульсу та рівень кисню в крові, відстежувати якість сну, а також стежити за прогресом понад 150 режимів тренувань. Акумулятор ємністю 233 мАг забезпечує пристрій до 21 дня автономності (без функції AoD). Корпус Xiaomi Smart Band 9 захищений від води за стандартом. На європейський ринок новинка надійшла у всіх основних варіантах колірного оформлення, окрім білої керамічної версії.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.