Xiaomi випустила потужний зарядний блок з безліччю портів: ціна і характеристики

Xiaomi розширила портфоліо фірмових продуктів, випустивши блок живлення за назвою Desktop Fast Charging. Пристрій має потужність 67 Вт, має широкий набір потів, включаючи кілька виходів для виделок, а також довгий кабель на 1,5 метра.

Новий зарядний блок отримав корпус із вогнестійкого полікарбонату, дві стандартні для Китаю двоконтактні розетки та дві п’ятиконтактні із заземленням, здатні видавати до 2500 Вт. За словами компанії, їх можна використовувати для підключення монітора, комп’ютера та інших гаджетів із високим енергоспоживанням.

Для зарядки смартфонів, планшетів або пристроїв, що носяться, є чотири порти USB, два з яких стандарту Type-A на 22,5 Вт кожен, а два інших – Type-C на 67 Вт при використанні одного порту (45 Вт на один і 20 Вт на інший при використанні одразу двох). Так само об’єднання портів USB Type-C з портами USB Type-A призводить до максимальної потужності 45 Вт для першого і нижчим 18 Вт для другого. Всі чотири порти, що використовуються разом, обмежені потужністю 15 Вт кожен.

У Китаї новинка коштує $20.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.