Viber запустив нову функцію, на яку чекали всі українці

Rakuten Viber анонсувала нову функцію видалення повідомлень, не залишаючи слідів. Ця функція дозволяє непомітно скасувати надсилання повідомлення незалежно від того, чи було воно прочитане.

Видалення повідомлень без сліду доступне лише для користувачів Viber Plus, преміум-підписки, яка надає доступ до спеціальних функцій і обмеження реклами.

Також Viber Plus дозволяє конвертувати голосові повідомлення в текстові, спілкуватися зі службою підтримки, необмежене використання стікерів та інші бонуси.

Найпопулярнішою функцією підписки є режим “інкогніто”. Понад 72% користувачів Viber Plus у всьому світі скористалися цією опцією. Цей режим дозволяє вам залишатися онлайн і читати повідомлення попереднього перегляду, не розкриваючи ваш онлайн-статус, що допомагає зберегти вашу конфіденційність.

«Ми продовжуватимемо прислухатися до відгуків користувачів, щоб реалізувати найбільш затребувані функції, як це було з «інкогніто». Rakuten Viber продовжить робити спілкування легким і приємним», — сказав Офір Еял, генеральний директор Rakuten Viber.

З січня 2024 року кількість абонентів Viber Plus зросла на 170%. Ексклюзивні функції та контент доступні мільйонам користувачів Rakuten Viber у 100 країнах.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.