Telegram “відзначає” день народження великим оновленням

14 серпня месенджеру Telegram виповнилося 11 років. З нагоди цієї події розробники оновили програму та додали до неї кілька нових функцій. Більша частина їх пов’язана з «зірками» — внутрішньою валютою Telegram для монетизації каналів.

Тепер замість звичайної реакції на публікацію можна поставити особливу — у вигляді однієї чи множини «зірок». Автор посту отримує всі «зірки», які зібрав піст, і може обміняти їх на криптовалюту Toncoin або витратити на рекламу зі спеціальною знижкою.

 

Крім того, автори каналів тепер можуть надавати доступ до свого контенту за щомісячною підпискою за «зірки», встановлюючи тариф на доступ. Підписатися на канал можна через спеціально згенероване посилання.

 

Ще одне нововведення — можливість створювати «суперканали», в яких кілька людей можуть публікувати контент від особи або від імені власного каналу. Користувачі будуть бачити автора публікації з його ніку та аватарки.

 

У версії iOS документи тепер відкриваються для перегляду через інтерфейс месенджера, а не засобами ОС. Це дозволяє відкривати із зручністю переглядати кілька файлів разом, а також перемикатися з них на чати та назад.

 

Нарешті, роботи в Telegram навчилися публікувати платний контент — наприклад, генерувати зображення за допомогою нейромережі, і показувати результат своєї роботи лише після оплати «зірками».

Свіжа версія Telegram вже доступна на всіх підтримуваних платформах.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.