У Міноборони показали, як пройти авторизацію у додатку Армія+

У Міністерстві оборони дали інструкцію, як авторизуватися у застосунку для військових  Армія+.

Про це розповіла прес-служба Міноборони у відеороз’ясненні.

Армія+ – це державний додаток, який створений для військових. Його ціль звільнити військо від бюрократії, щоб командири і солдати не витрачали свій час на застарілу і нікому не потрібну паперову роботу, адже відразу запрацюють електронні рапорти, коли за декілька хвилин і кліків можна буде зробити те, що зараз займає щонайменше години, а то і дні. Відомо, що з’являться опитування, які допоможуть бачити реальну ситуацію із забезпеченням підрозділів тощо.

Щоб скористатися додатком Армія+, потрібно скачати його на смартфон у Play Market та App Store.

Після встановлення Армія+ необхідно пройти авторизацію. Для цього потрібно відкрити додаток Армія+ на своєму пристрої та пройти авторизацію за допомогою “ID.gov.ua”. Дочекайтеся авторизації, доки на екрані не з’явиться привітання “Армія плюс”.

Далі натисніть кнопку “Створити код захисту”. Встановіть шестизначний код для входу в програму та введіть ще раз для підтвердження. Відкриється вітальний екран. Натисніть “++”.

Після цього з’явиться екран обробки заявки. Інформація з реєстру “Оберіг” може надходити деякий час. Коли відкриється вікно дозволу сповіщень, натисніть – дозволити, щоб відразу дізнатися результат.

Після отримання повідомлення про те, що дані в реєстрі особи знайдені, програма буде доступна для користування.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.