Київстар представив тариф на інтернет при відключенні електрики

В компанії Київстар повідомили українцям, як залишатися весь час з інтернетом, навіть якщо немає електрики.

Оператор зазначив, що зараз абоненти можуть собі підключити три тарифи домашнього інтернету, який працює навіть попри відключення світла. Адже на сьогодні 90% мережі Домашнього Інтернету обладнані джерелами безперебійного живлення. Компанія продовжує інвестувати в енергонезалежність мережі та розширює послуги на інші міста України, щоб все більше людей мали доступ до Інтернету за будь-яких умов.

Отже, для українців доступні наступні три тарифи:

  • Тариф “Оберіг”. Ціна в місяць даного тарифу коштує 150 гривень, але передоплату потрібно внести зразу за 6 місяців (900 грн). Швидкість інтернету становить 100 Мбіт/с. Також з тарифом іде додаткова послуга на вибір: Київстар ТБ, Гігабіт або статична IP-адреса.
  • Тариф “Дім”. На даному тарифі Діє акція, тому перші три місяці він коштуватиме 200 гривень. Після закінчення акції послуга коштуватиме 330 гривень на місяць. В пакет входить інтернет зі швидкістю 1 Гбіт/с і Київстар ТБ.
  • Тариф “Удача”. Ціна даного тарифу 200 гривень на місяць. Цей пакет включає інтернет без обмежень зі швидкістю 100 Мбіт/с і доступ до 80 телеканалів Київстар ТБ.

Перед підключенням послуги українцям потрібно переконатися, що у вашому місці можна підключити мобільний інтернет від мережі Київстар. Після цього необхідно подати заявку на підключення інтернету, це можна зробити з понеділка по суботу з 00:00 до 14:59 за номером 0 800 300 460 або у магазині Київстар.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.