“Фанатський” Samsung Galaxy S24 FE показали на офіційних зображеннях

Портал Android Headlines опублікував нові подробиці про майбутній смартфон Samsung Galaxy S24 FE, який нещодавно був помічений на сайті виробника. Зокрема, інсайдери поділилися промоматеріалами про новинку та детальними технічними характеристиками.

Як і передбачалося, Galaxy S24 FE буде схожим на звичайний Galaxy S24. У нього буде алюмінієва рамка та скло Gorilla Glass Victus+ з обох боків. Діагональ екрану складе 6,7 дюйми при частоті оновлення 120 Гц і яскравості до 1900 ніт. Для порівняння, попередник мав 6,4-дюймовий дисплей з яскравістю до 1450 нит.

Смартфон отримає звичний набір камер: основну на 50 Мп, ультраширококутну на 12 Мп, телефото на 8 Мп із 3-кратним оптичним наближенням та фронтальну на 10 Мп. Вказується також підтримка функцій Galaxy AI, у тому числі для покращення якості фото, що одержуються.


Місткість акумулятора складе 4565 мАг, що дозволить пристрою працювати до 29 годин у режимі відтворення відео та до 78 годин при відтворенні музики.

Samsung Galaxy S24 FE мають представити у найближчі місяці. Очікується, що він коштуватиме $599, але є ймовірність, що Samsung підніме цінник до $649 або навіть $699.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.