Офіційно представлено роутер Xiaomi BE6500 з підтримкою Wi-Fi 7: ціна і характеристики

Асортимент електроніки Xiaomi поповнив новий роутер із індексом BE6500. Пристрій підтримує сучасний стандарт Wi-Fi 7 з високою пропускною здатністю і вирізняється незвичайним дизайном корпусу, орієнтованим на вертикальну установку.

Основою Xiaomi BE6500 став 4-ядерний процесор Qualcomm A53 (1,1 ГГц). Підтримка Wi-Fi 7 забезпечує високу пропускну здатність — сумарно до 3,57 Гбіт/с у всіх діапазонах, що підтримуються. За заявою компанії, зона покриття бездротової мережі у новинки на 358% більша в порівнянні з Wi-Fi 6 за результатами внутрішнього тестування (моделі роутерів не уточнюються).

У числі характеристик роутера також згадується підтримка технології дводіапазонної агрегації протоколу MLO, що дозволяє пристрої одночасно підключатися до діапазонів 2,4 ГГц і 5 ГГц, підвищуючи швидкість з’єднання і скорочуючи затримки.

Для посилення потужності сигналу та збільшення зони покриття новинка використовує технологію модуляції високого порядку 4KQAM, яка стискає дані, а також удосконалену технологію OFDMA для підключення кількох пристроїв до одного каналу.

Підтримує роутер та можливість роботи у складі Mesh-мережі (до 10 пристроїв). Набір дротових інтерфейсів новинки включає чотири універсальні порти WAN/LAN (2,5 Гбіт/с). Компанія також наголошує на підтримці утиліти Family Security Center для захисту від кіберзагроз.

Xiaomi BE6500 вже доступний для попереднього замовлення у Китаї за ціною $70.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.