Названо причини чому потрібно купляти нові iPhone 16

Після оголошення результатів третього фінансового кварталу глава Apple Тім Кук провів телефонну конференцію з аналітиками з Уолл-Стріт та деякими представниками ЗМІ. У ході бесіди йому поставили питання про очікування щодо майбутньої 16-ї серії iPhone.

Згідно з звітом Apple, за тримісячний період, що завершився 29 червня, продаж iPhone приніс 39,3 мільярда доларів — на 1% менше у порівнянні з 39,7 мільярда за аналогічний період 2023-го. При цьому в бесіді з аналітиками та журналістами Тім Кук заявив, що за однаковий час продажі 15-ї серії виявилися кращими, ніж 14-й.

На запитання щодо прогнозів щодо 16-ї серії Тім Кук очікувано не дав прямої відповіді. Але він вважає, що люди мають стимул до купівлі нових iPhone цього року.

«Я просто сказав би, що з Apple Intelligence ми дуже натхненні рівнем цінності, який ми збираємося надати користувачам. Ми вважаємо, що це ще одна переконлива причина оновлення», — заявив глава Apple.

Таким чином, у компанії Apple роблять велику ставку на функції штучного інтелекту, які з’являться в iOS 18. Важливо відзначити, що з актуальних моделей їх отримають лише iPhone 15 Pro та 15 Pro Max. Пов’язано це з апаратними обмеженнями, що нібито не дозволяють реалізувати ці функції на пристроях менш ніж 8 ГБ оперативної пам’яті.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.