Допомога батькам. Google працює над розширенням функції, яка дозволить контролювати смартфони дітей

Незабаром Google дозволить батькам обмежувати функціональність телефону або планшета дитини під час навчання в школі.

1 серпня компанія Google оголосила, що протягом року розширить свою функцію «Шкільний час» на Android-смартфони, планшети та окремі годинники Samsung Galaxy.

Компанія вперше запровадила функцію «Шкільний час» на своєму смарт-годиннику “Fitbit Ace LTE” у травні, тому запровадження цієї функції на ширшому діапазоні пристроїв має допомогти уникнути будь-яких додаткових відволікань дітей від уроків.

За допомогою програми Family Link батьки можуть встановлювати розклади, вибирати, які програми будуть доступними, а також контролювати дзвінки та текстові повідомлення від певних контактів.

Коли функція «Шкільний час» активна, діти бачитимуть чорний екран, який вказуватиме на те, що функція ввімкнена та коли пристрій буде розблоковано. Діти будуть мати тільки доступ до обмеженого набору попередньо схвалених програм батьками.

У компанії Google також оголосила, що скоро дозволяти батькам пов’язувати свої облікові записи YouTube з обліковими записами своїх підлітків, щоб краще контролювати вміст, який вони переглядають. Це чудово, тому що YouTube наповнений справді жахливими речами.

Також читайте:

Представлений перший у світі портативний «сухий» душ.

Офіційно представлено дуже дешевий 98-дюймовий телевізор Hisense TV 98S57.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.