Представлений перший у світі портативний «сухий» душ

Yoomiily позиціонується як перша у світі портативна душова система з наступним сушінням. Гаджет підходить для людей з обмеженою рухливістю, що дозволяє мити голову без необхідності заходити у ванну. Також він буде корисним людям після операцій, допомагаючи уникнути намокання ран.

Гаджет вагою 4 кг нагадує міні-пилосос. Принцип роботи досить незвичайний. Трубка випускає пару і відразу всмоктує вологу назад, залишаючи шкіру і волосся майже сухим. Завдяки системі всмоктування, Yoomiily дозволяє окремо зберігати використану та свіжу воду, заощаджуючи до 90% води в порівнянні зі звичайним душем.

Змінні насадки дозволяють використовувати душ для водяних процедур не тільки для людей, але і для домашніх тварин. Yoomiily працює від акумулятора, що забезпечує годину безперервного використання. Повна процедура займає кілька хвилин, а волосся можна помити лише за хвилину (у разі короткої стрижки).

В даний час Yoomiily можна замовити на Kickstarter. Перші постачання очікуються у жовтні. Базова система з кількома насадками коштуватиме покупцям 249 доларів США. На гаджет пропонується дворічна гарантія.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.