Офіційно представлено смарт-годинник realme Watch S2: ціна і характеристики

Компанія realme представила розумний годинник realme Watch S2, який отримав кілька цікавих особливостей. Крім стандартного набору функцій, гаджет обзавівся вбудованим накопичувачем та голосовим помічником на базі нейромережі ChatGPT, а також надійним захистом від води та пилу.

Новинка отримала круглий AMOLED-дисплей діагоналлю 1,43 дюйми з роздільною здатністю 466×466 пікселів і яскравістю до 600 нит. Персоналізувати циферблат можна за допомогою готових рішень або технології створення зображень за текстовим описом. За автономність Watch S2 відповідає АКБ на 380 мАг, яка, як запевняє виробник, забезпечує до 20 днів роботи гаджета на одному заряді.

Ще однією особливістю моделі став віртуальний помічник на базі ChatGPT 3.5. Він вміє розпізнавати як голосові, так і текстові запити через realme Link. Крім того, годинник отримав накопичувач на 4 ГБ та вбудований динамік для відтворення музики без підключення до смартфону.

До набору функцій контролю здоров’я входять можливість моніторингу частоти серцевих скорочень, рівня кисню у крові, і навіть відстеження якості сну і жіночий календар. Для активних користувачів реалізовано понад 110 спортивних режимів з можливістю автоматичного розпізнавання. Є нагадування про необхідність розминки після довгого сидіння та споживання потрібного об’єму рідини на день.

Список особливостей realme Watch S2 доповнюють вбудований мікрофон для телефонних дзвінків по Bluetooth, функція управління камерою смартфона, а також практичний корпус із нержавіючої з класом захисту IP68. Ціна realme Watch S2 на ринку Індії складає $60 ($63 за версію з браслетом з нержавіючої сталі), у продаж розумний годинник надійде 5 серпня.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.