Оператор Київстар запровадив нову безкоштовну послугу, яка пригодиться кожному українцю

 

Тепер стати абонентом Київстару на контрактній формі обслуговування можна у будь-якій точці України без візиту до магазину. Це стало можливим завдяки впровадженню Київстаром сервісу онлайн-ідентифікації за допомогою Дії чи BankID НБУ.

Як отримати заповітну SIM-картку від Київстар
Тепер стати абонентом Київстару на контрактній формі обслуговування можна у будь-якій точці України без візиту до магазину.

Для того, щоб замовити нову SIM-карту з контрактною формою, достатньо вибрати тариф, пройти онлайн-ідентифікацію та вказати адресу доставки. SIM-картку буде надіслано абоненту «Новою Поштою».

Ця послуга буде особливо корисною для людей, яким незручно відвідувати магазини Київстару або не мають такої можливості. Доставку SIM-картки по Україні оплачує компанія. Крім того, при підключенні до 31 серпня абонент отримає 20% знижки на перші чотири плати за тариф.

Контрактна форма обслуговування є фінансово вигіднішою, адже оплата тарифного плану стягується раз на місяць, а не кожні 4 тижні. А завдяки тому, що абонент ідентифікований, номер має вищий ступінь захисту від шахраїв. Крім цього абоненту буде значно простіше управляти всіма операціями з номером та SIM-карткою (відновлення, блокування, перевипуск тощо).

Нагадаємо, що завдяки співпраці Київстару, Дії та НБУ раніше була реалізована можливість замовити eSIM із контрактним підключенням у Київстарі. Для цього було достатньо пройти ідентифікацію через сервіс НБУ BankID або програму Дія. Але оскільки не всі типи смартфонів підтримують eSIM, компанія вирішила реалізувати можливість підключити контракт для звичайних SIM-карток без особистого візиту до продажу Київстар.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.