У Vodafone різко подорожчають тарифи

Мобільний оператор Vodafone оголосив про підвищення цін на свої тарифи. Як зазначили в компанії, всі тарифи компанії зазнають змін з 1 серпня 2024 року

Про зміни в ціновій політиці тарифі компанія розповіла на своєму офіційному сайті.

Згідно з оголошенням компанії, найменша зміна торкнеться тарифу Vodafone Red Start – його вартість зросте на 15 гривень і складе 190 гривень на місяць. При цьому в тариф не добавили додаткових хвилин чи мегабайтів.

Клієнтів тарифу Vodafone Red Pro чекають серйозніші зміни. Вартість тарифу зросте на 30 гривень і сягне 260 гривень на місяць. При цьому користувачі отримають більше інтернет-трафіку з 30 до 40 ГБ, а також додаткові хвилини для дзвінків на інші мережі України – з 250 до 350 хвилин.

Тарифи Vodafone Red Max також подорожчає на 30 гривень і місячна вартість становитиме 330 гривень. Подорожчання ціни також буде компенсовано збільшенням послуг: інтернет-трафік зросте з 50 до 60 ГБ, а кількість хвилин на інші мережі – з 400 до 500.

Найбільше подорожчання торкнеться тарифів з категорії Unlim (Безлімітний). Так, Vodafone Red Unlim Plus буде коштувати на 50 гривень дорожче – 400 гривень на місяць. При цьому кількість хвилин на інші мережі збільшиться з 500 до 600 хвилин.

Користувачі Vodafone Red Unlim Max прийдеться також платити на 50 гривень більше – його вартість сягне 500 гривень. У тарифі буде збільшено кількість хвилин на інші мережі з 700 до 800.

Важливо, що на всіх цих тарифах, включно з Vodafone ULTRA, вартість дзвінків на інші українські мережі змінюється після вичерпання місячного пакету послуг. З 1 серпня послуга коштуватиме 1,5 гривні за хвилину. Крім того, в деяких тарифах також зміниться додаткова плата за доступ до Інтернету за перевищення ліміту.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.