Xiaomi представила пральну машину Xiaomi Mijia Ultra-Clean

На платформі онлайн-комерції JD з’явилася для замовлення нова пральна машина від компанії Xiaomi, випущена в рамках екосистеми MIJIA. Xiaomi Mijia Ultra-Clean була випущена у кристально-білому кольорі; вона має фактичну місткість 10 кг, а також має мінімалістичний дизайн, невеликі розміри, що дозволяють “вбудувати” її у ваш інтер’єр. Початкова ціна на побутовий прилад становить 1899 юанів (9300 гривень).

Як було зазначено раніше, особливістю цієї пральної машини стала можливість компактного розміщення у вашому інтер’єрі. Завдяки цьому вона може бути розміщена на балконі, у ванній кімнаті та будь-якому іншому зручному для вас місці.

Для комфортного використання виробник рекомендує залишити деякий простір між Mijia Ultra-Clean та навколишніми речами: 2 см зверху; близько 1,5 см праворуч і ліворуч від пральної машини; 3 см позаду приладу.

Особливістю нового приладу є збільшений розмір барабана: тепер він становить 525 мм: це дозволить комфортно прати одяг великих розмірів, а також ваші штори та ковдри.

Пральна машина Xiaomi Mijia Ultra-Clean оснащена високоточним датчиком, який стежить за процесом сушіння одягу: завдяки ньому температура всередині машини точно контролюється; крім того, ви зможете вибрати функцію “безводного” догляду за одягом

Побутовий прилад підтримує самоочищення циліндра за температури 95 градусів Цельсія. Крім того, пральна машина може виробляти 26 видів прання, у тому числі для шовку та інших тканин, що потребують особливого догляду,

Оскільки Xiaomi Mijia Ultra-Clean працює на операційній системі HyperOS, то вона підтримує керування через програму MI HOME на вашому смартфоні. Зокрема, ви можете віддалено запланувати прання; запитати у штучного інтелекту, за якого температурному режимі потрібно прати ті чи інші речі. Крім того, ви можете, використовуючи голосовий помічник XiaoAI, керувати своїм побутовим приладом. В рамках екосистеми “Інтернету Речів” Xiaomi Mijia Ultra-Clean оновлюватиметься “по повітрю” (OTA)

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.