Штат у 100 тисяч працівників ТЦК, а влада шукає гроші на війну – нардепка

Сьогодні влада шукає пів трильйона гривень, яких не вистачає на армію, при цьому штат співробітників ТЦК нараховується у 100 тисяч осіб. Додаткові кошти будуть шукатися за рахунок підвищення податків для простих громадян, а не скорочення деяких структур та органів влади.

Про своє невдоволення даною ситуацію у своїх соціальних мережах висловила народний депутат від партії “Слуга народу” Мар’яна Безугла.

Нардепка зазначила, що додаткові кошти Кабінет міністрів шукатиме, насамперед у платників податків і відповідний законопроект від Мінфіну уже подано до Верховної Ради.

Абсурдність ситуації полягає в тому, що ніхто в Міноборони та Кабміні не намагався оцінити, чи доцільно створювати нові бригади, замість доукомплектування та посилення наявних військ. Адже створення однієї такої бригади коштує мінімум 20 млрд грн. Також слід переглянути штат працівників ТЦК, яких зараз нараховується 100 тисяч. Навіщо така кількість працівників не розуміє, з приходом цифровізації їх потрібно зменшувати – наголосила вона.

Мар’яна Безугла дорікнула уряду за відсутність фахівців, які б оцінювали доцільність “безкінечного бажання Головкома ЗСУ та його Генштабу перетворити всю країну на піхоту”.

Тисячі “мертвих душ” у війську теж ніким не оцінюються. Тільки штат ТЦК та СП розширюється і планують створити військову поліцію. Такий у нас демократичний цивільний контроль, – підсумувала народна депутатка.

Також читайте:

Працюють під тиском: у ТЦК назвали причину примусової мобілізації українців.

Коли військовозобов’язаного чоловіка можуть оголосити в розшук.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.