У “Резерв+“ з’явилася спеціальна позначка для чоловіків

Після того, як Міністерство оборони України запровадило нове оновлення для програми “Резерв+”, військовозобов’язані громадяни, які своєчасно оновили свої дані, побачать спеціальну позначку.

Заступник міністра оборони Катерина Черногоренко повідомила про нововведення та зазначила, що це полегшить співробітникам ТЦК і поліції робити перевірку громадян.

“Ця позначка виконує багато функцій. Одна з яких – це те що, вона свідчить про своєчасне оновлення даних військовозобов’язаного, а тому громадянин може бути спокійнішими, що він точно вчасно оновив дані, й ТЦК та поліція можуть відразу бачити цю позначку”, – зауважила Чорногоренко.

Вона також зазначила, щоб побачити галочку в додатку “Резері+” потрібно оновити програму до останньої версії в Marketplace:

  • Play Market на Android;
  • App Store на IOS.

Галочка з’явиться прямо на головній сторінці програми «Резерв+». Вона супроводжується текстом “Дані уточнено вчасно”.

Нагадуємо, військовозобов’язані громадяни, які не оновили дані до 16 липня будуть оштрафовані на 17 тисяч гривень. У разі несплати штрафу протягом 15 днів з моменту винесення постанови, справа передається до виконавчої служби на примусове стягнення. Також слід враховувати, якщо штраф попадає до виконавчої служби, то він подвоюється та становитиме не 17 000, а 34 000 гривень, сюди ще рахуємо сплату виконавчого збору та судових витрат, а це ще приблизно 3 000 гривень. Таким чином, якщо не сплатити вчасно штраф або не оскаржити його в суді, то він становитиме 37 тисяч гривень.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.