Samsung представила розумне кільце Galaxy Ring, яке потрібно міряти перед покупкою

Одним з найочікуваніших і незвичайних гаджетів на презентації Samsung стало розумне кільце Galaxy Ring. Майже півроку після першого анонсу на MWC 2024 компанія нарешті розповіла всі подробиці про аксесуар, розкривши його можливості і час автономної роботи.

Samsung Galaxy Ring випускається у чорному, сріблястому та золотому кольорах, а також у кількох розмірах (від 5 до 13 за американською шкалою). Вага гаджета коливається від 2,3 до 3 грамів, корпус виконаний з титанового сплаву 5-го класу, а всі датчики та електроніка розташовані на внутрішній стороні та приховані під шаром епоксидної смоли. Також вся конструкція захищена за стандартом IP68 та витримує тиск до 10 атмосфер.

Для потенційних покупців Samsung надає безкоштовний набір для визначення розміру кільця – компанія рекомендує носити зразок хоча б протягом 24 годин, щоб переконатися, що він повністю підходить. Приміряти кільце також можна буде у фірмових магазинах компанії.


Аксесуар підключається через Bluetooth LE 5.4 і може працювати тільки зі смартфонами Samsung під керуванням Android 11+. Також знадобиться обліковий запис Samsung та програма Samsung Health. За допомогою Galaxy Ring можна відстежувати всі основні показники фізичної активності, включаючи частоту серцевих скорочень, температуру шкіри та якість сну з аналізом хропіння. Додатково можна керувати смартфоном, натискаючи на кільце: Samsung пропонує це робити великим пальцем, що є сусідом з тим, на якому надіте кільце. Таким чином можна робити фото та вимикати будильник.

Автономність кільця залежить від розміру. Для варіантів 5-11 заявлено до 6 днів, а для 12-13 – до 7 днів. Заряджається гаджет у спеціальному кейсі, що також містить власний акумулятор на 361 мАг: цього вистачає на 20 повних зарядок кільця.

Старт продажів Samsung Galaxy Ring заплановано на 24 липня за ціною $399/€449/£399.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.