Як оновити свої дані в ТЦК та не влипнути на штраф: корисна інструкція

Через великі черги в ТЦК не всі громадяни встигли оновити дані в 60 денний термін. Але штраф за несвоєчасне оновлення даних можна уникнути, для цього потрібно написати письмову заяву.

Про це розповів військовий юрист Тарас Боровський, пише “Інформатор”.

Цей документ (письмова заява) дасть можливість пояснити працівникам ТЦК або суду, чому військовозобов’язаний не встиг оновити дані вчасно. Тоді штраф можна уникнути.

В письмовій заяві потрібно написати причину, чому ви не змогли вчасно оновити дані. Також бажано взяти певний документ, який підтверджує, що ви звернулися до ТЦК, наприклад, 10 липня, а в чергу ви були записані 26 липня, і вже запізнилися – каже адвокат.

Отже, для того, щоб уникнути штрафів, військовозобов’язаному потрібно:

  • Написати письмову заяву до ТЦК, де потрібно вказати :причину вчасного не оновлення, в яку дату було звернення до ТЦК і на яке число був записаний у чергу. Також слід зазначити, що через велику кількість людей ви фізично не могли оновити дані.
  • До письмової заяви слід додати документальне підтвердження візиту до ТЦК, як-от копія запису або інший документ, що свідчить про спробу оновити дані;

Таким чином, якщо військовозобов’язаному виписали постанову про штраф, то він в суді може легко його оскаржити за допомогою даної заяви.

Також читайте:

У “Резерв+“ з’явилася спеціальна позначка для чоловіків.

Повістки поштою: в ТЦК пояснили важливі деталі.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.