Xiaomi представила ще один чотиридверний холодильник

Нещодавно компанія Xiaomi представила в рамках своєї екосистеми Mijia стильний холодильник Fresh Storage Ice Crystal, а тепер виробник анонсував схоже рішення під назвою Mijia Refrigerator Fresh Storage Cross 436L, що ідеально підходить для сучасних кухонь з обмеженим простором.

Незважаючи на те, що новий холодильник Xiaomi має глибину всього 60 см, він відрізняється пристойним корисним об’ємом – сам холодильник на 257 літрів, морозилка на 154 літри та спеціальне відділення для дитячого харчування на 25 літрів.

Mijia Refrigerator Fresh Storage Cross 436L використовує інноваційну нижню систему розсіювання тепла, усуваючи необхідність у вентиляційних отворах з боків або ззаду, що забезпечує безшовну установку з шафами.

Мало того, конструкція петель нового Fresh Storage Cross 436L дозволяє відкривати двері на повні 90 градусів, навіть якщо вони розташовані близько до стіни, що дозволяє максимально ефективно використовувати простір без шкоди для функціональності.

Користувачі можуть підключити холодильник до програми Mi Home для віддаленого керування налаштуваннями температури та вибору режимів. Крім того, холодильник сумісний з HyperOS Connect та голосовим помічником Xiao Ai.

До речі, модель Fresh Storage Cross 436L наділили антибактеріальним модулем дезодорації Ag+ Ion, який показує ефективність у 99,99% та усуває запахи. Споживання холодильником електроенергії вбирається у 0,84 кВт•ч щодня, а рівень шуму становить лише 35 дБ.

Наявність і ціна

Холодильник MIjia Fresh Storage Cross 436L доступний для замовлення за початковою ціною 2499 юанів (приблизно $343).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.