Автоматична відстрочка від мобілізації в Резерв+: хто зможе отримати

В Міністерстві оборони оголосили про розробку нової функції, яка дозволить автоматично надавати відстрочку від мобілізації в застосунку “Резерв+”.

Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку Катерина Черногоренко.

За її словами, це дозволить зменшити навантаження на ТЦК та спростить життя тисячам громадянам. Планується, що автоматичну відстрочку в застосунку “Резерв” будуть отримувати студенти та батьки трьох і більше дітей.

Всі ці дані є в реєстрах, тому за допомогою даної функції можна зменшити навантаження на ТЦК та спростити життя громадянам з відстрочкою – зазначила Черногоренко.

Вона додала, що Міністерство оборони прагне створити справжню цифрову альтернативу ТЦК, що забезпечить зручний та ефективний доступ до необхідних державних послуг. Заступниця міністра також підкреслила, що цей крок є частиною ширшої стратегії цифровізації державних послуг України та спрямований на підвищення ефективності та прозорості державного управління.

«Ми хочемо, щоб «Резерв+» став не лише мобілізаційним інструментом, а й повноцінною платформою для надання різноманітних державних послуг», – зазначила вона.

Також читайте:

Жаліти ухилянтів ніхто не буде, штрафи будуть подвоюватися.

Стало відомо, скільки чоловіків не оновило дані в ТЦК.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.