Офіційно представлені Dyson OnTrac: бездротові навушники з 2000 варіантами дизайну

У портфоліо Dyson з’явилися нові бездротові навушники OnTrac. Виробник наголосив на зовнішньому вигляді пристрою, давши користувачам можливість кастомізувати дизайн аксесуару в залежності від власних уподобань.

Основою Dyson OnTrac стали 40 мм драйвери з частотним діапазоном від 6 Гц до 21 000 Гц. За заявою бренду, динаміки встановлені з невеликим нахилом для точної передачі звуку. Навушники підтримують як бездротовий, так і дротовий спосіб підключення через перехідник з 3,5-мм штекера USB Type-C. Заявлено підтримку кодеків SBC, AAC та LDHC.

Ще однією особливістю навушників стала підтримка технології ANC на базі масиву восьми мікрофонів. Агресивність шумодава можна налаштовувати у мобільному додатку. Автономність новинки, згідно зі специфікацією, становить до 55 годин у режимі відтворення музики.


Вибираючи навушники, користувачеві потрібно визначитися з кольором оголов’я, а решту можна згодом поміняти. Амбушюри та чашки представлені у різних відтінках, які можна поєднувати між собою, створюючи безліч унікальних комбінацій. За заявою Dyson, всього існує понад 2000 різних комбінацій.

Ціна Dyson OnTrac у США становить $500, а комплект для кастомізації оцінений у $50.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.