Анонсовано Meizu Blue 20: смартфон із підтримкою ШІ за ціною бюджетника

Meizu оголосила про підготовку релізу смартфона під назвою Blue 20. Його головною особливістю стане поєднання сучасних ШІ-функцій і доступної ціни. Напередодні анонсу компанія розкрила дизайн пристрою, а інсайдери назвали його очікувані характеристики.

Meizu підтвердила, що гаджет з’явиться у продажу у трьох кольорах корпусу (білий, чорний та фіолетовий), і коштуватиме близько 1000 юанів (близько $140). За неофіційними даними, апаратна платформа новинки включатиме процесор Unisoc T765, до 8 ГБ оперативної пам’яті та накопичувач на 128 ГБ, а також акумулятор ємністю 5010 мАг без функції швидкої зарядки. Очікується, що працюватиме пристрій під управлінням прошивки Flyme AIOS.

Крім того, смартфону приписують корпус товщиною 8,3 мм, IPS-екран діагоналлю 6,5 дюйма з роздільною здатністю Full HD+ та частотою оновлення 90 Гц, основну камеру на 50 Мп та 8-мегапіксельну фронталку. Дата презентації смартфона поки що не оголошена, інформації про його доступність в інших регіонах Meizu не публікувала.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.