Xiaomi випустила кишеньковий принтер Mijia 1S із підтримкою AR-фото для смартфонів

Новинкою компанії Xiaomi став кишеньковий фотопринтер, що вийшла під брендом Mijia. Новий Mijia Pocket Photo Printer 1S включає убудований набір інструментів для стилізації знімків, а головною особливістю гаджета стала підтримка фото та відео доповненої реальності.

За словами компанії, в арсенал міні-принтера входять рамки в різних стилях та вісім фільтрів. Mijia Pocket Photo Printer 1S підключається до смартфону за допомогою Bluetooth. Для друку використовується фотопапір ZINK з клейкою основою та безчорнильна технологія нанесення зображення.

Функція AR-фото дозволяє користувачеві завантажити у відповідну мобільну програму відео, вибрати найвдаліший фрагмент і потім роздрукувати його. При наведенні на знімок камери смартфона той оживе. Для цього принтер підтримує завантаження відео довжиною до 16 секунд та аудіо – до 60 секунд. В обліковий запис можна завантажити до 100 «живих» фотографій.

Коштує Xiaomi Mijia Pocket Photo Printer 1S лише 55 доларів. А ось один аркуш паперу коштуватиме приблизно 0,3 долара. Інформації про вихід принтера на світовий ринок поки що немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.