Дизайн фітнес браслета Xiaomi Smart Band 9 розкрито до анонса

У мережі з’явилися свіжі подробиці майбутнього фітнес-трекера Xiaomi. Інсайдер під ніком F1REFLY_ опублікував рендери новинки, що готується до випуску, а також повідомив деякі технічні подробиці, що натякають на помітні апаратні поліпшення в порівнянні з актуальною моделлю.

На неофіційних зображеннях Xiaomi Smart Band 9 представлений у блакитному, бежевому та рожевому кольорах. Дизайн той самий, що й у попередника: корпус у формі капсули та силіконовий ремінець у комплекті з можливістю заміни. Головні оновлення, за даними джерела, ховаються усередині.

Одне з найпомітніших покращень отримає екран, який збільшить показник пікової яскравості з 600 ніт до 1200 ніт. Це має забезпечити хорошу читання навіть при яскравому сонячному світлі, що зручно для любителів активного проведення часу на відкритому повітрі. При цьому роздільна здатність, розмір і частота оновлення матриці залишаться колишніми.

На 10%, як очікується, буде покращено точність роботи датчика SpO2. Гаджету також приписують оновлений алгоритм моніторингу якості сну з підвищеною точністю, збільшену з 190 мАч до 233 мАч ємність акумулятора та модуль Bluetooth 5.4 для більш стабільного та швидкого з’єднання.

Дата презентації Xiaomi Band 9 виробником поки що не оголошена.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.