Новий роутер Honor з Wi-Fi 7 здивує вас своїми можливостями

Список новинок Honor поповнився домашнім маршрутизатором за допомогою Wi-Fi 7. Він підтримує технологію дводіапазонної агрегації 4K QAM і дозволяє передавати дані зі швидкістю до 3600 Мбіт/с. Існує дві версії з різною вхідною пропускною здатністю.

У роутері використовуються п’ять високопродуктивних чіпів FEM та п’ять вбудованих антен, що дозволяє покрити сигналом площу до 120 м² з 360-градусним охопленням і без сліпих зон. Технологія Link Turbo використовує мережне прискорення за допомогою штучного інтелекту, що дозволяє адаптуватися до різних сценаріїв і навіть запущених на пристроях програм.

За допомогою мобільного додатка Honor Smart Space можна створювати плани поверхів та відстежувати потужність мережного сигналу у різних частинах будинку. З його допомогою можна об’єднати кілька маршрутизаторів Honor в Mesh-мережа.

Роутер випускається з гігабітним LAN-портом за ціною приблизно 40 доларів, а варіант із 2,5-гігабітним портом коштує 50 доларів.

Honor також представила флагманський складний смартфон Magic V3, його доступнішу версію Magic Vs3, тонкий і легкий ноутбук MagicBook Art 14 і планшет з топовим екраном MagicPad 2.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.