На Дональда Трампа був вчинений замах на вбивство: що відомо

Колишнього президента Дональда Трампа терміново втік зі сцени після того, як у суботу ввечері на його виступу в Батлері, штат Пенсільванія, пролунали постріли. У дописі в соцмережі Трамп заявив, що отримав поранення, коли куля пробила йому верхню частину правого вуха.

Секретна служба каже, що Трамп зараз у безпеці, і його перевірили в місцевій лікарні перед від’їздом через кілька годин. Син Трампа, Дональд Трамп-молодший, сказав журналісту CBS News Роберту Кості, що його батько «поживає добре».

Секретна служба США підтвердила, що в стрілянині двоє людей загинули — стрілець і глядач — і двоє глядачів отримали серйозні поранення. Поліція штату заявила, що всі жертви стрілянини були чоловіками, їхні імена не розголошуються.

Співробітники Секретної служби США знешкодили стрільця, який наразі помер, – повідомили у відомстві.

Репортери почули численні постріли, а на сцену кинулися секретні служби. На відео, знятому CBS News, видно, як Трамп торкається свого вуха, а потім присідає до землі. На його обличчі було видно трохи крові.

ФБР ідентифікувало стрілка як 20-річного Томаса Метью Крукса, в його соціальних мережах було знайдено багато відео, де він публічно висловлюється проти Трампа і погрожує йому.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.