Не довіряють Резерв+. Чому в ЦНАПах великі черги на оновлення даних

Скоро закінчиться 60 денний термін, коли всі чоловіки повинні оновити дані (кінечна дата оновлення даних 16 липня). Зараз спостерігаються кілометрові черги у ЦНАПах, аби актуалізувати інформацію для ТЦК.

Представниця ЦНАПу Ліна Цумер заявила, що оновлення даних через застосунок “Резерв+” та ЦНАП нічим не відрізняється, тому не розуміє недовіру до додатку від громадян.

Кореспонденти “Суспільного” вирішили взяти інтерв’ю у чоловіків і дізнатися, чому вони не ідуть безпосередньо в ТЦК та СП або не оновлюють дані в додатку “Резерв+”.

Один з чоловіків, який стояв в черзі був Олександр, він прийшов ще о 4 ранку, щоб бути першим, хто оновить дані в ЦНАП і піти по своїм справам, але як виявилося, уже було 5 чоловіків перед ним, тому йому прийшлось встати в чергу.

На питання, чому він це не зробить через додаток або безпосередньо у ТЦК, чоловік відповів, що через попередній негативний досвід із працівниками ТЦК обрав саме цей центр. Оновити дані через “Резерв+” також не хоче, бо не довіряє застосунку.

Георгій в черзі стоїть декілька годин. Каже, прийшов до ЦНАПу, бо так простіше. Використовувати застосунок Резерв+ не хоче.

У нього були баги, коли всіх підряд в розшук подавали, тому не довіряю застосунку. А в мене вже на 17 липня є квиток, виїжджаю у відрядження. Мені простіше сюди прийти й зробити це все, — говорить він.

Поспілкувавшись з чоловіками кореспонденти дійшли висновку, що більшість громадян не хоче іти в ТЦК, бо мають негативний досвід з їхніми представниками.

Також деякі чоловіки призналися, що розуміють, що їх зразу пошлють на ВЛК і визнають придатними і з нинішніми мобілізаційними тенденціями можуть вручити бойову повістку, тому відтягують цей момент якомога далі.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.