Міністерство оборони незабаром розпочне бета-тестування застосунку “Армія+”

Міністерство оборони збирається розпочати бета-тест застосунку “Армія+”, який має на меті спростити бюрократичні процедури для військових.

Про це в ефірі телемарафону розповіла заступниця Міністерства оборони Катерина Черногоренко.

Окрім електронних сервісів для військовозобов’язаних, ми працюємо над сервісами для військових, до яких належить застосунок “Армія+”. Ми називаємо його цифровою зброєю, і незабаром вийдемо в перший бета-тест, – заявила Черногоренко.

Вона пояснила, що додаток слугуватиме мобільним помічником для військових і має спростити процес подачі рапортів керівництву, оскільки їх заповнення й подача займатиме лише декілька хвилин. Також додаток значно зменшить паперове навантаження у військових частинах.

“Армія+”

У додатку будуть документи військових та послуги. Зокрема, військовослужбовці зможуть подавати рапорти, користуватись посвідченням військовослужбовця та залишати відгук щодо служби, або ж пройдений курс.

«На сьогоднішній день командири рот проводять 50-80% свого робочого часу в паперовій роботі, тому в першу чергу додаток “Армія+” повинен зменшити паперове навантаження», – зазначила Черногоренко.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.