У Дії зʼявиться п’ять найочікуваніших функцій: що відомо

В Міністерстві цифрової трансформації України анонсували п’ять нових сервісів, які скоро появляться в додатку “Дія”.

Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму Telegram – каналі.

Шлюб онлайн

Це революційна послуга, яка дозволить українцям одружитися в кілька кліків. Україна стане першою країною у світі, яка реєструватиме шлюби через мобільний додаток. Наречений і наречена зможуть подати заявку в «Дії», завірити її Дія.Підписом, а потім провести церемонію в режимі відеоконференцзв’язку з реєстратором ДРАЦС. Свідоцтва про шлюб можна отримати поштою або кур’єром.

Електронне бронювання

Дана послуга розробляється спільно з Міністерством економіки та Міністерством оборони. Даний сервіс дозволить бронювати критично важливих працівників у додатку за лічені години. Зараз процес бронювання займає тижні, а то і місяці.

Цифрові свідоцтва

Вже скоро у застосунку “Дія” з’явиться свідоцтва про народження, одруження, розлучення та зміну імені. Зазначені документи будуть підтягуватися автоматично, якщо про них є інформація в Державному реєстрі актів цивільного стану громадян.

Відображення дозволу на зброю

Спільно з Міністерством внутрішніх справ розробляється функція, яка дозволить користувачам «Дії» переглядати інформацію про ліцензії на зброю та замовляти витяги з Єдиного реєстру зброї.

Дія.Підпис для юридичних осіб

Розширення можливостей Дія.Підпису дозволить юридичним особам використовувати цю технологію для підписання документів та авторизації. Це значно прискорить роботу бізнесу та зробить процес більш прозорим.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.