Офіційно представлений iQOO Neo9S Pro+: флагман на Snapdragon 8 Gen 3

Асортименти смартфонів компанії iQOO поповнила нова модель — Neo9S Pro+. Новинка отримала ряд флагманських характеристик, включаючи найновіший чіп Snapdragon, великий обсяг пам’яті та акумулятор високої ємності.

Як екран встановлена ​​6,78-дюймова AMOLED-панель з роздільною здатністю 2800×1260 пікселів, частотою оновлення до 144 Гц, ШИМ 2160 Гц і максимальною яскравістю 1400 ніт. Також виробник згадує підтримку HDR10+ та співвідношення сторін 20:9.

Основою смартфона став чіп Snapdragon 8 Gen 3, який працює у зв’язці з 16 ГБ ОЗУ та 1 ТБ постійної пам’яті у максимальній конфігурації. За автономність відповідає АКБ на 5500 мАг за допомогою 120-ватної швидкої зарядки.

До складу подвійної тильної камери входять основний 50-мегапіксельний датчик Sony IMX921 з підтримкою OIS та надширококутний сенсор Samsung S5KJN1 з тією самою роздільною здатністю. Датчик фронтальної камери має роздільну здатність 16 Мп.

Серед інших особливостей Neo9S Pro+ варто відзначити ультразвуковий підекранний 3D-сканер відбитків пальців, який спрацьовує лише за 0,12 секунди і може розпізнати відбиток мокрого пальця. За відведення тепла під час інтенсивних навантажень відповідає рідинна система охолодження з камерою випаровування площею 6043 мм², що становить 48,8% площі всього смартфона.

Підтримує новинка мережі 4G та 5G, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.4, є порт USB Type-C, стереодинаміки, підтримка Hi-Fi. Як ОС встановлена ​​Android 14 з фірмовою оболонкою OriginOS 14.

Окремо iQOO Neo9S Pro+ у кольорі Buff Blue має вставку із шовковистої білої шкіри, виконаної за інноваційною технологією vivo, тоді як синя половина тильної панелі виконана із звичайної зернистої шкіри. Також є моделі у класичних чорному та білому кольорах.

У продажу iQOO Neo9S Pro+ з’явиться із 16 липня на ринку Китаю. Ціна залежить від конфігурації пам’яті.

  • 12/256 ГБ – $413
  • 12/512 ГБ – $468
  • 16/256 ГБ – $454
  • 16/512 ГБ – $509
  • 16 ГБ/1 ТБ – $564

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.