Xiaomi представила новий тонкий та розумний холодильник на 436 літрів

Компанія Xiaomi показала тонкий холодильник із модулем антибактеріальної дезодорації та загальним об’ємом камер у 436 літрів. Він підтримує підключення до системи розумного будинку та дистанційне керування, але при цьому споживає трохи енергії.

Холодильник розділений на три зони: охолодження (257 літрів), заморозки (154 літри) та зону для зберігання дитячого харчування та інших делікатних продуктів (25 літрів). Незважаючи на загальний об’єм у 436 л, глибина холодильника складає всього 60 см. З інших особливостей виробник відзначає наявність системи відведення тепла з радіаторами знизу, тому з боків та на задній стінці вентиляційних отворів немає, і холодильник можна вбудовувати без помітної відстані між його стінками та навколишні предмети.

Для того, щоб усередині не з’являлася льоду, холодильник отримав 360-градусну систему циркуляції повітря, яка забезпечує рівномірне охолодження по всьому внутрішньому простору камер. Тому холодильник не потребує періодичного розморожування. Також є модуль антибактеріальної дезодорації, який вбиває до 99% мікробів за допомогою іонів срібла, а також усуває неприємні запахи. З режимів роботи, крім звичайних, заявлено швидке заморожування. Керувати всіма режимами можна віддалено через програму для смартфона.

Дверцята відкриваються на повні 90° навіть при розташуванні холодильника впритул до стіни, і у кожної з них є знімні ущільнювачі, які можна легко зняти і помити. Додатково заявлена ​​сумісність з HyperOS та голосовим помічником Xiao AI, а також низьке енергоспоживання (0,84 кВтг на день) та рівень гучності 35 дБ.

MIjia Fresh Storage Cross 436L доступний на замовлення в Китаї за $343.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.