ТЦК перевірять 37 пунктів під час оновлення даних військовозобов’язаних: подробиці

Після набуття чинності нового закону про мобілізацію, всі військовозобов’язані до 16 липня 2024 року мають оновити свої військово-облікові дані.

У територіальних центрах комплектування (ТЦК) перевіряють особисті дані, склад сім’ї, спеціальність, освіта та інші відомості військовозобов’язаних. Представник ТЦК та СП Полтавської області Роман Істомін звернув увагу, що відповідно до закону “Про єдиний державний реєстр призовників, військовозобов’язаних та резервістів” ідентифікація поводиться за 37 пунктами.

Важливо зауважити, що до військово-облікових документів включають не лише військовий квиток, а й посвідчення про приписку до призовної ділянки, посвідчення офіцера запасу та тимчасове посвідчення військовозобов’язаного.

Також військовий нагадав, що Міністерство оборони України не має наміру продовжувати термін обов’язкового оновлення даних до 150 днів, вважаючи, що для виконання цієї вимоги достатньо 60 днів. Невиконання вимог щодо оновлення даних тягне за собою штраф у розмірі 25 тисяч гривень.

Також читайте:

Кому з українців можуть вручити “бойову” повістку відразу після ВЛК.

Повістки поштою: за яким алгоритмом відбуватиметься процес вручення.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.