Де можна перевірити наявність штрафу від ТЦК: корисна інформація

З 16 липня чоловікам почнуть надсилати повістки поштою і накладати штраф у разі неявки у військкомат протягом 10 днів з моменту її отримання. Тому в цьому матеріалі ми розповімо, де можна подивитися, чи висить на особі штраф від ТЦК.

Один із ресурсів де можна перевірити, чи висить на особі штраф це Opendatabot. Для цього необхідно перейти у відповідний розділ і ввести свої ПІБ і дату народження.

Цього року в ТЦК та СП виписали громадянам України майже 12 тисяч штрафів. Українці виплатили більше третини цих штрафів, а саме 4236 стягнень. Скільки буде надходжень до бюджету після 16 липня, коли спливе термін оновлення даних військового обліку, наразі можна лише здогадуватися.

«За перше півріччя цього року до органів виконавчої влади надійшло більше штрафів від ТЦК, ніж за весь минулий рік. З початку року до виконавчої служби передано 11 798 штрафів, що перевищило показник за весь минулий рік. Відтак, у 2023 році з українців стягнули 10 337 таких штрафів», повідомляє сервіс Opendatabot.

В Opendatabot зазначають, що ця статистика охоплює лише штрафи за якими документи були передані до виконавчої служби для примусового стягнення коштів.

Раніше наша редакція розповідала про ще два ресурси, де можна перевірити наявність штрафу від ТЦК – “Як в режимі онлайн перевірити, чи має чоловік штраф від ТЦК”

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.