Xiaomi випустила новий розумний дверний замок з ШІ-функціями та 3D-розпізнаванням облич

Асортимент розумних пристроїв компанії Xiaomi поповнився новим замком дверей Smart Door Lock 2 Face Recognition Version. Пристрій може похвалитися новими інтелектуальними функціями, які значно спростять процес взаємодії та забезпечать підвищену безпеку користувача.

Одним із нововведень стала функція тривимірного розпізнавання обличчя, яка у своїй роботі спирається на інфрачервоне світло для створення картки обличчя. Це дозволяє користуватися замком безконтактно, позбавляючи необхідності возитися з ключами. Реалізував виробник та необхідні заходи безпеки, які запобігають розблокуванню по фото чи відео.

Також Smart Door Lock 2 Face Recognition Version отримав вбудовану 2,3-мегапіксельну камеру з кутом огляду 160 градусів, а функція розпізнавання людей на базі ШІ мінімізує кількість помилкових спрацьовувань від свійських тварин. Є навіть режим нічного бачення із надчітким зображенням.

Крім розблокування по обличчю, відкрити замок можна за допомогою відбитка пальця, пароля, Bluetooth, аварійного ключа, NFC-карти, а також через фірмові смартфони, годинники або браслети. Передбачено режим автоматичного закривання, функція шумоподавлення для мінімізації звуку від відкриття/закриття дверей, підтримка Wi-Fi та Bluetooth, програми Mi Home та інтеграція з HyperOS Connect.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.