Xiaomi випустила бізнес-рюкзак Mijia Business Backpack

Xiaomi Mijia Business Backpack – бізнес-рюкзак Mijia, ефективне сховище для комфортних поїздок на роботу. Розкрийте свою індивідуальність у простому, лаконічному та стильному дизайні (рюкзака), зробіть поїздки на роботу більш модними та легко поєднуйте рюкзак із повсякденним одягом, роблячи його ідеальним супутником у ваших поїздках. Бізнес-рюкзак Xiaomi Mijia доступний у двох кольорових рішеннях: у чорному та темно-синьому кольорах.

Особливості цієї моделі:

  • багаторівнева система зберігання;
  • Два окремі відділення великої місткості;
  • Багатофункціональна передня кишеня швидкого доступу та кілька вбудованих відділень;
  • Ефективний розподіл ваги – зменшує тиск на плечі.

Конструкція з кількома розділами більш продуманого зберігання. Просторий “комп’ютерний відсік” вміщує 15,6-дюймовий ноутбук і оснащений перегородками, що амортизують, для захисту ваших електронних пристроїв. Все необхідне для офісу, наприклад, папки та книги, зберігається впорядковано і добре видно під час швидкого доступу завдяки відділу “гармошці”.

Розділ для одягу /речей великої місткості може вмістити сумку для зберігання і продумано спроектований з безліччю відділень та сітчастих кишень, спеціально розроблених для дрібних предметів, таких як власники карток, кабелі для передачі даних, ручки і т.д., щоб тривіальні предмети можна було розмістити на своїх місцях, уникаючи проблем із подальшим пошуком, що підвищує ефективність використання під час подорожей.

Передня кишеня забезпечує швидкий доступ до часто використовуваних дрібних предметів, таких як навушники, карти, серветки і т.д.

Бізнес-рюкзак Xiaomi Mijia має подвійні, еластичні, бічні кишені з обох боків, вони підходять для розміщення пляшок з водою і парасольок для більш швидкого доступу в потрібний вам час.

Зовнішнє покриття рюкзака виготовлене з високоміцної, водовідштовхувальної та зносостійкої тканини, тому вам не доведеться панікувати, виходячи на вулицю у дощові дні.

Завдяки ергономічному дизайну, широким лямкам і задній стінці рюкзака оснащеної сендвіч-сіткою, що дихає, забезпечується чудовий комфорт і повітропроникність. S-подібні лямки ефективно розподіляють вагу, знижують тиск рюкзака на плечі і роблять його більш комфортним при носінні.

Інші характеристики:

  • Об’єм рюкзака – ~ 20 л.;
  • Внутрішній матеріал – поліестер;
  • Підкладка – поліефірне волокно;
  • Матеріал сітки – поліефірне волокно;
  • Розмір – 460х310х190 мм.;
  • Вага – ~ 955 гр.

У Китаї ціна Xiaomi Mijia Business Backpack складе 249 юанів (≈ 990 гривень).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.