Офіційно представлена ​​Logitech G309: бездротова миша з “нескінченною” автономністю

Асортимент периферійних пристроїв Logitech поповнився новою бездротовою мишею G309. Новинка підтримує підзарядку від килимків PowerPlay, Lightspeed або працює від AA-батарейок. Обійдеться пристрій менш ніж $100.

За словами виробника, час роботи Logitech G309 досягає 300 годин при використанні адаптера Lightspeed або до 600 годин через з’єднання Bluetooth. При цьому користувач може заряджати мишу за допомогою килимка PowerPlay, при цьому вийнявши з неї батарейки і заодно скоротивши вагу всього до 68 г. Останнє стало можливим завдяки наявності у складі пристрою суперконденсатора, який діє як крихітна батарея, що постійно заряджається килимком бездротової мережі. Насамперед замість AA-батарейок служили літієві елементи, що перезаряджаються, проте вони не забезпечували потрібного рівня портативності миші.

Також Logitech G309 обладнана датчиком Hero 25K та гібридними оптомеханічними перемикачами, характерними для рішень преміум-сегменту. А ось дворежимне колесо прокручування з храповим механізмом та вільним обертанням відсутнє.

Обійдеться Logitech G309 всього в $80, що робить мишу унікальною пропозицією у своєму сегменті.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.