Павло Дуров назвав Hamster Kombat новою ерою: користувачі не згодні

Клікер Hamster Kombat захопив мільйони користувачів Telegram. Відродження жанру у трохи оновленому форматі відзначив навіть творець месенджера.
Hamster Kombat

Павло Дуров опублікував пост, у якому високо оцінив Hamster Kombat. Творець Telegram упевнений, що клікер започаткував нову еру мобільних міні-додатків, які долучать звичайних користувачів до блокчейну. З майбутніми патчами у Hamster Kombat з’явиться можливість формувати криптовалюту TON.

Hamster Kombat став новим інтернет-феноменом, про який говорять усі. 239 мільйонів людей підписалися на цей міні-додаток Telegram лише за 3 місяці. Потрібно було лише 73 дні, щоб досягти 100 мільйонів щомісячних користувачів. Щодня до Hamster Kombat приєднуються 4-5 мільйонів нових користувачів, що робить його цифровим сервісом у світі.

Як я вже казав кілька місяців тому, наближається нова хвиля міні-додатків у Telegram, і Hamster Kombat зараз очолює її. Його дивовижне зростання показує вірусний потенціал платформи міні-додатків Telegram. Незабаром команда Hamster майне свій токен на блокчейні TON, знайомлячи сотні мільйонів людей з перевагами блокчейну. Настає нова епоха, і ми спостерігаємо її настанням як реального часу.

Дуров не дозволяє коментувати свої записи, але в нього включені реакції – і користувачі спам’ять цей пост засуджуючим варіантом. Hamster Kombat — клікер у Telegram, у якому, як можна здогадатися, треба кликати по хом’яку та виконувати завдання для заробітку валюти. Додаток вийшов 26 березня і швидко завірусився серед користувачів месенджера, які сподіваються стати багатими на щучий наказ.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.