Почалися продажі нового кондиціонера від компанії Xiaomi: ціна і характеристики

В Китаї почалися продажі нового кондиціонера від компанії Xiaomi, який має відразу цілу низку технічних особливостей і переваг перед продуктами інших конкурентів. Прилад розрахований на використання у житлових приміщеннях, площа яких становить 30-40 квадратних метрів.

За словами виробника, AFP нового кондиціонера складає 4,55. Ці дані перевищують середнє значення енергоефективності у Китаї, яке становить 4,20. Таким чином, використання нового кондиціонера від Xiaomi здатне заощадити до 578 кВт/год електроенергії протягом року (дані теоретичні).

Кондиціонер оснащений інверторною технологією повного постійного струму, повітропроводами власної розробки Xiaomi. Електронні розширювальні клапани виготовлені на основі власних розробок компанії.

Межа температур, у яких кондиціонер може ефективно здійснювати свою роботу, становить від -35 до +60 °C.

Крім іншого, новий продукт оснащений технологією високотемпературного сушіння внутрішнього блоку, а зовнішній блок підтримує промивання від конденсату та розумне нагадування про забруднення, що дозволить споживачам продовжити термін експлуатації кондиціонера та захистити його від вологи та надмірної кількості бруду.

З погляду зовнішнього вигляду цей кондиціонер продовжує дизайн кондиціонерів Mijia, демонструючи матову панель і круглий LED-індикатор в правому нижньому кутку.

Стартова ціна на виріб складає 4299 юанів або близько 20000 гривень.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.