У Windows 11 з’явиться функція «віддалена робота зі смартфона»

У тестовій збірці ОС було помічено згадку про майбутню функцію, орієнтовану на власників смартфонів. Судячи з фрагментів коду, нововведення дозволить “розширити” робочий простір Windows на екран мобільного пристрою.

Одним із перших функцію Continue from Phone виявив інсайдер під ніком PhantomOfEarth. За його словами, вона поки що не працює навіть у бета-версії Windows 11, але вже відомі деякі можливості, які вона надасть користувачам.

За даними джерела, нововведення дозволить продовжити розпочату на ПК роботу прямо на смартфоні з того ж місця, де її було зупинено. Для цього буде використовуватися програма “Зв’язок з телефоном” у поєднанні з хмарним сховищем OneDrive, що дозволяє відстежувати, що і коли було відредаговано на тому чи іншому пристрої.

Не виключено, що Microsoft також запустить власний аналог TeamViewer для дистанційного доступу до робочого стола комп’ютера зі смартфона або іншого гаджета. Інформації про дату появи Continue from Phone у стабільних збірках Windows 11 поки немає.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.