Офіційно представлена дуже дешева розумна рисоварка Xiaomi Mijia N1

Ще однією новинкою Xiaomi стала рисоварка Mijia N1. Як і з його назви, прилад «заточений» під приготування різних видів рису в оптимальних температурних умовах. Компанія розповіла, чим цікава новинка, і оголосила про старт її продажів.

Усередині Mijia N1 розташовані два термометри, за допомогою яких прилад може контролювати та регулювати температуру рису протягом усього процесу приготування. Це необхідно, щоб у результаті баланс вологості, в’язкості та желатинізації (розщеплення крохмалю) був ідеальним для різних видів рису. До того ж передбачено просунуту систему відведення пари під час готування, що особливо важливо при використанні швидкого режиму приготування (за 28 хвилин).

Корпус мультиварки виконаний із композитного матеріалу. Він зносостійкий та ефективно відводить тепло, що підвищує термін служби пристрою. До ділянок, які контактують із їжею, рис не прилипає. Для контролю процесу готування передбачено невеликий інформаційний дисплей. З його допомогою можна вибрати режим, відкласти запуск терміном до 24 годин або включити функцію підігріву тривалістю до 12 годин.

Ціна Xiaomi Mijia N1 у Китаї складає 159 юанів (близько $22).

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.