Представлена ​​Samsung Bespoke AI Combo: розумна пральна машина з ШІ-функціями

Компанія Samsung розширила асортименти фірмової побутової техніки, представивши пральну машину Bespoke AI Combo. Новинка отримала великий сенсорний дисплей, місткий барабан із завантаженням до 25 кг та широкий набір ШІ-функцій, що покращують якість прання.

4,3-дюймовий дисплей із сенсорним керуванням розміщений у центрі верхньої панелі пральної машини. З його допомогою можна вибирати програми прання та сушіння, встановлювати таймер і навіть приймати дзвінки, що надходять на синхронізований із приладом смартфон. Підтримка голосового помічника Bixby також дає можливість голосового керування.

Інтелектуальна функція AI Customized Course підбирає індивідуальний режим прання та сушіння в залежності від типу білизни, її ваги та ступеня забруднення. AI Detergent Automatic Injection автоматично вибирає відповідну кількість миючого засобу, а AI Bubble створює оптимальну кількість піни.

Samsung Bespoke AI Combo доступна на ринку Південної Кореї у срібному, білому, бежевому та сірому кольорах корпусу за ціною $2719.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.