Офіційно представлений захищений «бабушкофон» Sharp з фізичними кнопками та 5G

Сімейство смартфонів Sharp поповнила незвичайна модель під назвою Simple Sumaho 7, орієнтована насамперед на використання людей похилого віку. Відмінними рисами гаджета стали міцний корпус із захистом від пилу та води, класичні апаратні кнопки та спрощений інтерфейс Android.

Смартфон оснащений 5,7-дюймовим сенсорним дисплеєм (60 Гц, HD+), під яким, як у старих Android-гаджетах, розташовані кнопки швидкого доступу до «дзвонилки», домашнього екрану та повідомлень. Інтерфейс Android 14 також змінено — в ньому використовуються великі іконки і контрастні шрифти.

“Серцем” гаджета став восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 695. Обсяг оперативної пам’яті складає 4 ГБ (LPDDR4X), накопичувача – 64 ГБ (UFS 2.2). Додатково можна встановити карту microSD об’ємом до 1 ТБ для зберігання файлів.

Корпус смартфона захищений за стандартами IP68 та MIL-STD-810H. Роздільна здатність основної камери становить 50,3 Мп, фронталки – 8 Мп. Список характеристик доповнюють акумулятор ємністю 4000 мАг, бічний сканер відбитків пальців та модуль NFC.

Смартфон надійшов у продаж у Японії за ціною $371, про його доступність в інших регіонах виробник не повідомляє.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.