Укрпошта запустила новий мобільний додаток

«Укрпошта» має намір конкурувати з «Новою поштою» не лише у швидкості доставки посилок, а й у цифрових сервісах. Старий додаток було визнано неефективним, тому його планують замінити на новий.

Для того, щоб зрозуміти, що додаток Укрпошти не є зручним для користувачів, варто подивитись на його рейтинг у популярних маркетплейсах від Apple та Google:

App Store – 2,5 бали;
Google Play Market – 2 бали.

Директор з маркетингу «Укрпошти» Максим Колесніков визнає, що програма відстає за функціональністю від конкурентів. Він пояснює це тим, що на момент створення додатка, компанія була обмежена в ресурсі.

“Одна з найбільших проблем у нинішньому додатку полягає в тому, що в ньому немає сповіщень про статус посилок. Це не тому, що розробники не хочуть цього робити, а тому, що інфраструктура Укрпошти не могла цього забезпечити “, – сказав Колесніков.

Новий мобільний додаток Укрпошти буде запущено до кінця цього року. А також буде додано функцію відстеження посилок, на яку клієнти так довго чекали.

“Зараз ми запускаємо кілька систем, які дозволять нам контролювати посилку на кожному кроці — те саме автоматизоване сортування, яке дозволить нам зрозуміти, що, де і як вона їде», — зауважив маркетинговий директор компанії Укрпошта.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.