Укрпошта проводить аукціон по продажі невручених посилок

Акціонерне товариство “Укрпошта” оголосили про проведення аукціону із продажу посилок клієнтів, які були невручені. Щоб прийняти участь у торгах потрібно подати заявку у всеукраїнській системі Prozorro. Продаж.

Мінімальна ціна лоту на аукціоні буде складати 1200 гривень. Мова йде про піддон, що містить набір недоставлених коробок з посилками, які не забрав одержувач або відправник протягом шести місяців після повернення.

Для участі в аукціоні необхідно внести заставу 120 грн та реєстраційний внесок 17 грн.

Всього з 2 по 23 липня відбудеться 22 аукціони. Для участі у першому з них, необхідно подати заявку до 1 липня. Після відкриття торгів підвищувати аукціонну ставку можна буде щонайменше на 60 грн.

На складах Укрпошти зараз знаходяться тисячі посилок, які понад 6 місяців знаходять на зберіганні і їх ніхто не забирає. Раніше таку пошту просто знищували. Але тепер ми можемо продати дані посилки згідно з законодавством та компенсувати збитки на логістику та зберігання. Таку практику проводять більшість країн Європи – повідомив раніше гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

Відзначимо, що перший подібний аукціон Укрпошта провела в травні. Всього взяли участь 115 осіб, а аукціон тривав понад 17 годин.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.