Xiaomi представила дрон Fimi Mini 3 з можливістю запису 4К відео

Компанія Xiaomi анонсує легкий і компактний дрон Fimi Mini 3 в оновленому варіанті, який дозволяє записувати відео в роздільній здатності 4К і може знаходитися в повітрі трохи більше півгодини.

Fimi Mini 3 наділили камерою на базі ½-дюймового CMOS-сенсора Sony з роздільною здатністю 48 Мп, який дозволяє знімати відеоролики, включаючи уповільнені, як з роздільною здатністю 4K при 60 кадрах в секунду, так і з роздільною здатністю 8K (програмне збільшення роздільної здатності).

Також камера нового дрона пропонує 12-кратний цифровий зум для більшої чіткості відео, а для передачі контенту використовується технологія передачі цифрового зображення високої чіткості SoLink, яка дозволяє передавати дані в реальному часі на відстань до 9 кілометрів.

Fimi Mini 3 підтримує дводіапазонне перемикання між частотами 2,4G та 5,3G у радіусі 9 км та має затримку всього 120 мс, а також отримав просунутий нічний режим зі штучним інтелектом.

Пристрій важить 250 грамів і не вимагає дозволу на політ у більшості регіонів, а вбудований акумулятор можна швидко зарядити 27-ватною зарядкою. Причому Fimi Mini 3 пропонується і у версії із двома батареями.

Дрон наділили чималою кількістю засобів захисту, включаючи автоматичне повернення додому, GPS-моніторинг у реальному часі, автоматичне зависання в безпольотній зоні, попередження про сильний вітер та підказку про повернення через низький заряд батареї.

На старті продажів у Китаї дрон Fimi Mini 3 оцінили у 1999 юанів (~ $275) за модифікацію з одним акумулятором та 2299 юанів (~ $315) за версію, оснащену двома батареями.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.