ПриватБанк запустив у дію банкомат нового типу

ПриватБанк, найбільший банк України, придбав нові банкомати. Даний банкомат відрізняється від звичайного – своєю мобільністю, адже він змонтований на колесах та зможе надавати послуги для мешканців прифронтових областей.

Які послуг надаватиме пересувний банкомат, розповідає член правління ПриватБанку Дмитро Мусієнко.

Насправді це не банкомат, а повноцінний термінал, який надає практично всі банківські послуги. Тобто це мінібанк на колесах. Він не боїться графіків відключень електроенергії. Адже заряд його акумулятора вистачає майже на добу безперервної роботи.

Мусієнко зауважив, що в такому мобільному банку клієнти можуть зняти готівку, здійснити переказ коштів, внести гроші на погашення кредиту або страхового платежу та навіть відкрити депозит.

«Ціль даного проєкту – зробити банківські послуги доступними для всіх, особливо жителів прифронтових територій, де не працюють інші банки», – пояснили в Приваті.

Звичайно, мінібанк не працює в автоматичному режимі. До нього приставлені працівники банку, які знаходяться завжди поряд. Вони можуть надати будь-яку консультацію своїм клієнтам. І на відміну від Яни Приват Банківського бота, яку багато хто з українців воліють «придушувати», «живі» банківські працівники доступніші й приємніші у спілкуванні. Вони краще вловлюють суть питання і не вдають, що не розуміють, коли хтось щось говорить не чітко, із-за проблеми в мовленні.

Безумовно, що ПриватБанк подбав про безпеку такого пересувного пункту. Він змонтований на базі броньованого інкасаторського автомобіля. В тому числі діятиме система відеонагляду та інші системи захисту, про які широка громадськість не повинна знати.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.